22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Otobüsteki hırsızlık kamerada

OTOBÜSTEKİ HIRSIZLIK, GÜVENLİK KAMERASINA KAYDEDİLDİ

Kırıkkale'de şehir içi taşımacılık yapan otobüste meydana gelen hırsızlık olayı, otobüs içerisinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Şehiriçi Otobüs Terminali'nde peronda sırasını bekleyen mahalle otobüsüne binen bir hırsızlık zanlısı, şoförün bozuk paraları koyduğu bölümden bir avuç bozuk para çaldı. Zanlının hırsızlık olayı otobüste bulunan güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Görüntüde zanlı, sırasını bekleyen ve içinde kimsenin olmadığı otobüse biniyor. Arka tarafa doğru ilerleyecekken, gözü, şoför mahallinin hemen yanında bulunan para sandığına ilişiyor. Şoför mahallinin yanındaki muavine ayrılan koltuğa oturan

zanlı, hemen yanındaki para sandığını açıp içine bakıyor ve eliyle bozuk paralardan bir avuç alıp cebine atıyor. Zanlı, hiçbir şey olmamışçasına sandığı kapatıyor ve oturduğu koltuktan kalkarak otobüsün arkasına ilerliyor.

Hırsızlık olayını içeren görüntüyü tesadüf eseri fark eden Firma Yetkilisi İrfan Cebeci, zanlı hakkında yasal işlem başlatılması için adli makamlara başvurularını belirterek araçların tamında halkın huzurlu yolculuk yapmaları için kapalı devre kamera güvenlik sistemi olduğunu dile getirdi.

OTOBÜSTEKİ HIRSIZLIK, GÜVENLİK KAMERASINA KAYDEDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 16:11:01
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 13:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?