22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Parkta bomba paniği!

KIRIKKALE'DE BOMBA PANİĞİ

Kırıkkale'de bir parkta unutulan çanta bomba paniğine neden oldu.

Hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan çanta, bomba ekipleri tarafından imha edileceği sırada sahibi ortaya çıktı. Çantanın sahibinin ortaya çıkmasıyla birlikte bölgede bulunan herkes rahat bir nefes aldı.

Olay, Kırıkkale'nin Hüseyin Kahya Mahallesinde bulunan Hüseyin Kahya Parkı'nda yaşandı. Bankta unutulan çantadan şüphelenen vatandaşlar olayı polise bildirdiler. Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik tedbiri aldı. Daha sonra Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba imha ekipleri şüpheli paketi patlatmak için düzenek kurdu.

Düzeneği patlatmak için uzaklaşan polis memuru tam ateşlemeyi gerçekleştirecekti ki parkın alt kısmından "Amirim ºüpheli çantan?n sahibi geldi" şeklinde bir ses geldi. Paketin, Gazi Üniversitesi'nde öğrenci olan Volkan Kılıçaslan'a ait olduğu öğrenildi. Olay yerine son anda gelen Kılıçaslan, arkadaşları ile birlikte bir süre parkta oturduktan sonra ayrıldığını, ayrılırken içinde kitapları bulunan çantayı unuttuğun söyledi. Çevresi bir anda kalabalıkla çevrilen genç öğrenci olayı "Komik" olarak

değerlendirirken, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

KIRIKKALE'DE BOMBA PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 22:38:01
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 14:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?