22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Piknik keyfi kötü bitti!

KIRIKKALE'DE ARKADAŞLARI İLE PİKNİĞE GİDEN GENCE DOMUZ SALDIRDI

Kırıkkale'nin Ahılı köyünde arkadaşları ile pikniğe giden bir gence domuz saldırdı. Domuzun saldırdığı genç hastanelik oldu.

Ahılı köyünde yaşayan İsmail Yılmaz(30), arkadaşları ile birlikte Ilık Çeşme mevkiine piknik yapmaya gitti. Burada öğle yemeğini yiyen İsmail Yılmaz daha sonra mantar aramak için arkadaşlarından ayrıldı.

Bu sırada çalıların arasından çıkan domuz, Yılmaz'a saldırdı. Çeşitli yerlerinden defalarca darbe alan Yılmaz, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan Yılmaz ameliyata alındı.

Olayın şokunu atlatamayan talihsiz genç, domuzun bir anda saldırdığını kaçacak ya da sığınacak yer olmadığını domuza sarılarak hayatta kaldığını söyledi.

Yılmaz, "Domuz bir anda saldırdı. Kaçacak yer yoktu. Ben de domuzun saldırması ile bir anda ona sarıldım. Ancak domuz çok büyüktü gücüm daha fazla yetmedi. İşte o anda bacağımdan, kollarımdan, başımdan ve birçok yerimden darbe aldım. Arkadaşlarım son anda yetişti. Beni kurtardılar. Az kalsın domuz beni öldürecekti. Buna şükür" dedi.

Kardeşinin domuz tarafından yaralandığını öğrenen ağabey İrfan Yılmaz, köylerde gün geçtikçe sayısı artan domuzlara karşı sürek avı yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Ağabey Yılmaz, "Yetkililer domuzların avlanması için izin vermiyor. Domuzlar da köye kadar indi. Köylünün ektiği ürünleri yiyor. Bir an önce sürek avı yapılması gerek ama köylülerin avlanma izin belgesi olmadığı için sürek avı yapamıyorlar. Gördüğünüz gibi masum insanlara dahi saldırıyorlar" diyerek yetkililerden sürek avı yapılması için istekte bulundu.

KIRIKKALE'DE ARKADAŞLARI İLE PİKNİĞE GİDEN GENCE DOMUZ SALDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 18:24:01
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 18:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim uzun IP: 78.160.77.xxx Tarih : 15.01.2010 22:52:02

 burası türkiye her an herşey olabiliyor :)