22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Piknikçilere kamelya

kamelyaKırıkkale'nin Bahşılı İlçesi'nde, Kızılırmak kıyı boyunca piknikçiler için kamelyalar yaptırılıyor. 

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, geçen yıllarda kötü alışkanlıkların kol gezdiği kıyı boyundaki gazinoları yıktıktan sonra alanı yeşillendirerek piknikçiler için düzenlediklerini söyledi. AB Destekli, "Başrolde Yeşil Vadi" projesi içinde yer alan piknik alanlarının oluşturulması çalışmasını başlattıklarını kaydeden Bişkin şunları söyledi: 

"Belediye olarak ilk etapta Kızılırmak kenarında, daha önce amacı dışında kullanılan bu yerleri kolluk kuvvetleri marifetiyle temizledik. Şimdi piknikçiler için ilk etapta 50 adet 12'şer kişilik kamelya yaptırıyoruz. Daha önce Valiliğimizi yapmış olan İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput'un da Yeşilvadi Projesi'nin sahibi olduğunu unutmadık. Projeye ondan alığımız ilhamla başladık. Temmuz ayı içinde Sayın Harput'un da bulunduğu bir dizi etkinlik düzeleceğiz." 
kamelya
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 14:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.74.xxx Tarih : 14.08.2006 13:54:57
yeşil vadi proje kapsamı içinde ola.piknik alanları çok güzel olmuş.dahada düzenlenerek altyapısı. ayrıcada güvenlik konusunda bişeyler yapılırsa aileler.daha rahat konumda ırmak kenarında serinleyerek piknik yaparlar.bir güvenlik konula bilir....!erdal geyikçi-KÖÇEK