22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Sandal 10 bin kişiye söyledi!

KIRIKKALE'DE MUSTAFA SANDAL COŞKUSU

Turkcell Muhabbet Kart Konserleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi'nin katkıları ile Kırıkkale'ye gelen Türk pop müziği şarkıcılarından Mustafa Sandal, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi.

Turkcell Muhabbet Kart Konserleri kapsamında Türkiye'yi dolaşan Mustafa Sandal, yedinci konserini Kırıkkale'de verdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konseri izlemek için gelen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Konser alanına giremeyenler, ünlü şarkıcıyı kaldırımlardan ve sahneye kurulan barkovizyonlardan izlemeye çalıştı.

Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ve yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mustafa Sandal, eski albümleri ve "Karizma" isimli yeni albümünde bulunan parçalarını seslendirdi.

Şarkı aralarında sevenleriyle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sandal, izleyenlere Hamburg'da yaşadığı hatırasını anlattı.

Kırıkkale'ye ilk kez geldiğini dile getiren Sandal, sevenlerine "sizi bu gece yoracağım" dedi.

Konserlerinin zaman tüneli gibi geçtiğini ifade eden Sandal, ilk albümünden son albümüne kadar tüm şarkılardan söyledi. Ünlü şarkıcı Sandal'ın konserini yaklaşık 10 bin kişi izledi.

KIRIKKALE'DE MUSTAFA SANDAL COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 14:06:02
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 14:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?