21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Serinlemek için girdi, çıkamadı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde serinlemek için Kızılırmak'a giren Serhat Öztaş (19) isimli genç boğularak hayatını kaybetti.

Öztaş'ın cesedi Kırıkkale Sivil Savunma ekiplerince sudan çıkarılarak otopsisi yapılmak üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinden geçen Kızılırmak'ta yaşandı. Serhat Öztaş ve kuzeni Durmuş Öztaş İlçede bulunan Adnan Menderes Köprüsü'nün altına serinlemek için girdi. Yüzme bilmediği öne sürülen Serhat Öztaş bir süre sonra çırpınmaya başladı.

Bir anda suda kaybolan Serhat Öztaş'ın yardımına giden kuzeni Durmuş Öztaş'da boğulma tehlikesi geçirdi. Kuzen Durmuş çevredekilerin yardımı ile güçlükle kıyıya çıkartıldı. Serhat Öztaş'ın cansız bendeni ise olay yerine gelen Kırıkkale Sivil Savunma ekipleri tarafından çıkarılarak incelenmek üzere Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Olay yerine gelen Öztaş'ın ailesi ve yakınları ise sinir krizi geçirdi. Nişanlı olduğu bildirilen Serhat Öztaş'ın Ramazan Bayramı'ndan sonra düğün yapacağı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 15:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?