22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Servis sürücüleri darp edildi

KIRIKKALE'DE SERVİS SÜRÜCÜLERİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Kırıkkale'de Servisçiler Kooperatifi'nde görev yapan iki servis sürücüsünün, başka bir firmada görev yapan meslektaşları tarafından darp edildiği iddia edildi.

Darp edilen servis sürücüleri, Kırıkkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Süleyman Demirel Lisesi'nde meydana geldi. Servisçiler Kooperatifi'nde çalışan iki sürücü ile rakip firmanın çalışanları arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Servisçiler Kooperatifi'nde görev yapan Hacı Bozer ve Erdoğan Erdal diğer servis sürücüleri tarafından darp edildi. Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hacı Bozer ve Erdoğan Erdal durumunun iyi olduğu öğrenildi. Serviste öğrenciler bulunmasına rağmen 20 kişi tarafından darp

edildiklerini öne süren Hacı Bozer ve Erdoğan Erdal, "Rakip firmada görev yapan meslektaşlarımız, öğrencileri okul içinde değil, okul dışında bırakmamızı istediler. Bizler de alan dar olduğu için manevra yapamadık. Mecburen okul bahçesinden dönmek zorunda kaldık. Bahçe çıkışında ise 20 kişilik bir grup önümüzü keserek bizleri darp etti" diye konuştular.

"Öğrenciler kimi isterse onu tercih eder" diyen Kırıkkale Servisçiler Kooperatifi Başkanı Kamil Babacan ise, "Rekabetten dolayı öğrencilere baskı yapılıyor. Resmen hukuk çiğneniyor, yönetmenlik ihlal ediliyor. Yönetmenliği ihlal eden tek servis işletmecileri değil okul idarecileri de yönetmenliği ihlal ediyor. Bizler hukuksal yasal işler yapmıyoruz. Her yerden iznimizi aldık. Bizlerle kimse ilgilenmiyor" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIRIKKALE'DE SERVİS SÜRÜCÜLERİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 17:12:01
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 14:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?