22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Servis sürücülerine eğitim

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, okulların açılmasına kısa bir süre kala, servis sürücü ve rehber personeline eğitim semineri verdi.

Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda verilen seminere Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Tezol, Trafik Denetleme Şube Müdürü Uğut Mehmet Kaya, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk, Kırıkkale Servisçiler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya ve çok sayıda servis sürücüsü katıldı.
 

2011-2012 eğitim ve öğretim döneminin 19 Eylül 2011 tarihinde başlayacak olması ile okul taşıtlarının trafiğe katılmasının trafik yoğunluğuna neden olacağını dile getiren Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk, "Bu kapsamda, öğrencilerimizin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocuklarımızın güvenli bir trafik ortamında eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak seminer düzenlendik. İlk ve orta dereceli okulların açılacağı gün ile takip eden hafta içerisinde okul önleri ve civarında yaya ve araç trafiğinin önemli ölçüde artış göstereceği değerlendirilerek, gerekli trafik tedbirleri alınacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2011 Cuma 18:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?