22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Seyir halindeki oto cayır cayır yandı

KIRIKKALE'de bir otomobil bilinmeyen nedenle cadde ortasında yandı. Yangın caddede bulunanların paniğe kapılmasına neden olurken araç sahibi 25 yaşındaki Yakup Taşkın çaresizlik içerisinde aracın yanışını izledi.

Millet Caddesi'nde giden Yakup Taşkın'a ait 03 AY 163 plakalı Opel Vectra marka otomobilin motorundan alevler yükselmeye başladı. Çevreden gelenlerin yardımıyla söndürülmeye çalışılan otomobile Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Otomobil tüm çabalara rağmen alevler içinde yanarken, çevredekiler paniğe kapıldı. Yakup Taşkın, yaklaşık bir ay önce 35 bin YTL ye satın aldığı otomobilinin yanışını gözyaşları arasında izlerken, şöyle dedi:

“Seyir halindeyken aniden motor kısmından çıkan alevlerin büyümesi ile kendimi araçtan güçlükle dışarı attım. Dumanların yükselmesiyle birlikte etraftan yetişen vatandaşların söndürme çalışmaları fayda vermedi ve yangın büyüdü. Daha sonra itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşması ile aracım kül olmaktan kurtuldu. Canıma bir şey olmadığı için buna da şükür etmek lazım.”

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 18:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?