21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Silahlı kavga: 3 yaralı

Kırıkkale'de bir iş yerinin ortakları arasında çıkan silahlı kavgada, açılan ateş sonucu yoldan geçen 3 kişi yaralandı. Olay yerinden geçen bir sivil polis aracı da kurşunların isabet etmesi sonucu hasar gördü.

Yeni Mahalle Plevne Caddesi'ndeki bir hurda deposunun ortakları olan Selim E. ile Özcan Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Selim E. pompalı tüfekle ortağı Özcan Ö'ye ateş etmeye başladı. Ö. olay yerinden kaçarak yara almadan kurtulurken, bu sırada yoldan geçen Osman Erdener, Yüksel Uçakan ve Murat Saçzal açılan ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı. E'nin pompalı tüfekle ateş ettiği sırada yoldan geçen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne ait bir sivil polis aracı da mermilerin hedefi oldu. Araçta hasar oluşurken, içindeki polisler yara almadan kurtuldu.

Pompalı tüfekle ateş eden E., polisler tarafından etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Yaralanan 3 kişi ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydettiler.

AA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2006 Cuma 16:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mesut Çorak IP: 88.229.18.xxx Tarih : 23.12.2006 14:36:11
İnsanlar neden bu şekildesorunlarını çözmeye çalışır bilmem ama Kırıkkale de bu tür olaylar sık yaşanır. Bu olayların önüne geçmek için tek çare bireysel silahlanmaya hayır!