21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Sosyal konsey sevindiriyor

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi Yuva, Selimözer, Bağlarbaşı, Hüseyinkahya ve Çalılıöz mahallelerindeki mağdur ailelerin eşya, yakacak, soba, okul kıyafetleri ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşıladı.

Fahri Başkanlığını Nebahat Korkmaz’ın yaptığı Sosyal Konsey ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. Yuva Mahallesinde ikamet eden ve 5 çocuğu ile ayakta kalmaya çalışan Beyhan Biçer’in imdadına Sosyal Konsey yetişti. Eşini iki yıl önce kaybeden Beyhan Biçer ve çocuklarına, eşya, kırtasiye ve giyim yardımında bulunuldu.

Korkmaz, yapılan yardımların devam ederek kentteki ihtiyaç sahibi insanların daha rahat bir yaşam sürmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Sosyal konseyin yardım aracının 22 mahallede ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olduğunu belirten Korkmaz, “Hemşehrilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Yardımları alan aileler ise Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a, Konsey Fahri Başkanı Nebahat Korkmaz’a ve çalışanlarına yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2012 Perşembe 17:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?