22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

SP Belediye Meclis üyeleri tanıtıldı

Saadet Partisi (SP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Kemal Albayrak, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adaylarını halka tanıttı.

Tanıtım toplantısında konuşan SP Belediye Başkan adayı Kemal Albayrak, seçilmeleri durumunda hizmetin nasıl yapılacağını göstereceklerini ifade ederek, "Kırıkkale hak ettiği hizmeti alacaktır. Farkı göreceksiniz. Biz herkese cevap için adayız. Belediyeleri babalarının çiftliği sanıyorlar. Adaylığımı öğrendikten sonra Kemal Albayrak aday olmasın diyerek Yüksek Seçim Kurulu'na şikayette bulundular. Biz adaletten yanayız. Yüksek Seçim Kurulu gereken cevabı vermiştir. Benden esnafımız korkmuyor, halkımız korkmuyor, siz neden korkuyorsunuz?" dedi.

Belediyecilik anlayışlarının farklı olduğunu dile getiren Albayrak, "Çamurlu yolda devam edipte yola devam diyorsan olmaz. Bizim projelerimiz hazır. Zafer Caddesi'nde dört tane taş döşemeyle belediyecilik olmaz. Şu an gündemde iktidar partisinin belediye başkanlarını seçilmesi için konuşmalar yapılıyor. Bu iktidar partisinin başbakanı da muhalefet partisinin belediye başkanıydı, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de zamanında muhalefet partisinin belediye başkanlarıydı. Ama hizmetlerini yaptılar.İşçilerimizin maaşları ödenmiyor. Böyle belediyecilik olmaz, işçilerimizin her sıkıntısında yanında olacağız ve maaşlarını ödeyeceğiz. Borç batağında olan bir belediyeyi güzel günlere taşıyacağız. Gelir artıracak hizmetler yapacağız, ben zaten onların yönettiği gibi o belediyeyi yönetmem" ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Faruk Vurgun ise, şeffaf, hesap verilebilir ve katılımcı olacaklarını, 30 Mart'ta Kırıkkale Belediyesi'ni kazanacaklarını, hizmetin nasıl yapılacağını tüm Kırıkkale halkına göstereceklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 09:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?