21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

SYDV'den fakirlere kömür yardımı

KIRIKKALE'DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KÖMÜR YARDIMI

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından muhtaç ailelerin kışlık yakacak yardımı olan kömür dağıtımı devam ediyor. Bugüne kadar 4 bin tona yakın kömür dağıtımı yapılırken, getirilen bin ton kömürün dağıtımı ise sürüyor.

SYDV Genel Müdürlüğü tarafından her yıl ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürün ikinci periyodu Kırıkkale İl SYDV Müdürlüğü'ne gönderildi. Kırıkkale SYDV tarafından daha önce tespit edilen, ihtiyaç sahibi her aileye birer ton olmak üzere toplam bin ton kömür dağıtılacak. İlk olarak yakacak kömürü kalmayan ailelere dağıtılmaya başlanan kömür, isim listesine göre dağıtılmaya başladı.

Vakfa kayıtlı ihtiyaç sahipleri, kömür yardımından faydalandıklarını belirterek teşekkür etti. Kırıkkale Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, "Sağolsun Sayın Valimiz şehit ailelerini de düşündü. Hiç kimseyi ayırt etmeden ihtiyacı olanlara kömür olmak üzere her türlü yardımı esirgemedi. Derneğimize kayıtlı yaklaşık 40 aileye bugün kömür dağıtımı yapıldı. Yapılan yardımlardan dolayı emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim" dedi.

KIRIKKALE'DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KÖMÜR YARDIMI
KIRIKKALE'DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE KÖMÜR YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:14:00
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 18:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?