16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Talihsiz kaza!

Kırıkkale'de düzenlenen Nevruz kutlamalarında ateşten atlamak isteyen Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz dengesini kaybederek nevruz ateşine düştü. Gündüz, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Kırıkkale'de Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Nevruz kutlamaları bir birinden güzel anlara sahne oldu. Törenin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Nevruz'un baharın gelişini müjdeleyen özel bir gün olduğunu söyledi. Nevruz'un bir kültürden geldiğini ifade eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat ise Nevruz'la insanların bir araya gelerek kaynaştıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Kırıkkale Halk Oyunları ekibi yöresel oyunlarını sergiledi. Kırıkkale'ye davet edilen Sivas Türk Halk Müziği Topluluğunun seslendirdiği türküler ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ustalar Topluluğunun yaptığı gösteriler izleyicilerin büyük beğenisini aldı.

Eğlence bölümünün ardından Nevruz yarışmasında dereceye giren eserlerle ilgili ödül töreni düzenlendi. Öte yandan tören sırasında hesapta olmayan bir gelişme yaşandı. En son yakılması planlanan Nevruz ateşi çocuklar tarafından yakıldı. İtfaiye ekipleri yanan ateşi söndürdü. Daha sonra protokol üyeleri ateşi yakmak istedi ancak bir türlü yanmadı. Olaya el atan Vali Ali Kolat güçte olsa ateşi yakarak ilk atlayışı yaptı. Atlayış sırasında ise kaza yaşandı. Ateşten atlamak isteyen Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz dengesini kaybederek nevruz ateşine düştü. Gündüz, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2013 Perşembe 18:21:22
Güncelleme :3 Nisan 2013 Çarşamba 13:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?