21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

'Tamirciyim’’ diyerek, kapıyı çaldı

KIRIKKALE'nin Yaylacık Mahallesi, 54 Sokak'ta bulunan Altay Apartmanı'nın kapısı, güpegündüz tamir etmek için geldiğini söyleyen bir kişi tarafından sökülüp, sırtlanarak götürüldü.


Altay Apartmanı sakinleri, saat 15.30 sıralarında bir kişinin apartmanın kapısı ile oynadığını gördü. “Kapı ile neden uğraşıyorsunuz” sorusu üzerine kimliği belirsiz kişi, tamir etmeye çalıştığını söyledi. Apartman sakinleri bir süre sonra dışarıya çıktıklarında kapının yerinde olmadığını görünce şok oldu.

Apartman sakinlerinden İbrahim Akyol ve Müslim Dinçer ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını belirterek, “Tamirciyim diye gelen kişi, yaklaşık 4 yıl önce 300 YTL'ye taktırdığımız ve şu anda belkide 800- 900 YTL olan kapıyı götürmüş. Bu durum tüm apartman sakinlerine ders olsun. Şüpheli kişileri hemen polise haber versinler” diyerek uyarılarda bulundu.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Şubesi ekipleri, ilginç bir şekilde apartman kapısının çalınması karşısında şaşkınlıklarını dile getirdi. Kentte daha önce de bu tür hırsızlık olayının gerçekleştiği ve Gürler Mahallesi'nde bulunan caminin kapısının çalındığı kaydedildi.


DHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 16:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?