22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Teröre büyük öfke

KIRIKKALE'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

Son günlerde tırmanışa geçen terör olayları üzerine Kırıkkale'de "teröre lanet" yürüyüşü düzenlendi.

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Şehit Aileleri Derneği, Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları ve sivil toplum örgütlerinin destek verdiği yürüyüşte terör örgütü PKK'ya lanet yağarken, bölücü başı Abdullah Öcalan'ın maketi yakıldı.

Kamu-Sen İl Temsilci Yücel Karabacak, "Mehmetçiklerimize yönelik yapılan kanlı saldırıyı nefret ve lanetle kınıyoruz. Bu hunharca saldırıda 12 askerimizin şehit olması, 17 askerimizin yaralanması Türk milletini derinden üzmüştür. Aziz şehitlerimize cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve silah arkadaşlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz" dedi.

Karabacak, toplumun artık şehit haberleri karşısında şaşırmayan, gencecik vatan evlatlarının hayatlarını kaybetmesine içi sızlamayan, yasını tutmayan, tepki göstermeyen bir hale getirildiğini savundu.

Yürüyüşte bazı şehit yakınları gözyaşlarına hakim olamazken bazı şehit yakınları ise yürüyüşe katılımın az olmasına tepki gösterdiler.

Konuşmaların ardından şehitler için dualar edildi, bölücü başı Abdullah Öcalan'ın maketi yakıldı. Terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar atan kalabalık grup daha sonra Zafer caddesi üzerinde bir müddet yürüdükten sonra olaysız şekilde dağıldı.

KIRIKKALE'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ
KIRIKKALE'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ
KIRIKKALE'DE TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 20:10:01
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 22:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?