22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Toprak kayması panik yarattı

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde belediyeye ait ağaçlandırma alanında 3 metre derinliğinde 100 metre uzunluğunda toprak kayması oluştu. Bir çocuğun sığabileceği büyüklükteki çukurlar Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından araştırmaya alındı.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde toplu sitelerin yakınında belediye tarafından yapılan ağaçlandırma alanında bilinmeyen bir nedenle toprak kayması meydana geldi. 3 metre derinliğinde yaklaşık 100 metre uzunluğunda bulunan toprak kaymasının nedenleri Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından araştırılmaya başladı.

Kaymanın son yağışlardan dolayı olabileceği tahmin ediliyor. Yetkililer bazı yerlere istinat duvarı çekilebileceğini kaymanın, yakınında bulunan sitelere zarar vermeyeceğini bildirdi.

Yakında bulunan site ve villa sakinleri çok korktuklarını belirterek bir an önce gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Vatandaşlar, "Bu tepe kaymaya başladı gereken ne ise yapılsın, bizim evlerimiz tehdit altında ise bize bildirilsin" diyerek korku içinde olduklarını ve kaygılarını ilettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 17:23:15
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 17:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?