21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Tren kazası ucuz atlatıldı

Kırıkkale'de, Tüpraş Rafinerisi'nden petrol taşıyan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait tren hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle 5 metre sürüklenen otomobilde maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Mahallesi'nde Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi'nden petrol taşıyan TCDD'ye ait tren, hemzemin geçitte Ferhat Oran yönetimindeki 71 DR 843 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 5 metre sürüklenen otomobilde bulunan sürücü Ferhat Oran ile eşi Saadet Oran ve oğlu Furkan Oran, kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kazanın ardından İHA muhabirine bir açıklama yapan otomobil sürücüsü Ferhat Oran, "Trenin geldiğini son anda fark ettim, direksiyonu kırıp kurtarmak istedim ama olmadı. Tren çarptı ve yaklaşık 5 metre sürüklendik. Trenin geldiğini belirten ışık ya da sesli uyarı olsaydı bu kaza olmayabilirdi. Yetkililerin biran önce önlem alması gerek. Allah'a şükür kazada aileme bir şey olmadı" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 20:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?