21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

TSO'da gençlerin ayak sesleri

20 Martta yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Kırıkkale’de ticaretle uğraşan ve kendilerine "Genç Girişimciler" adını veren bir gurup eşraf TSO seçimlerine meslek guruplarına 8 adayla giriyor.

Yemekli basın toplantısı düzenleyen Genç Girişimciler, Sarı Konak Restoranda biraraya geldi. Gurup adına görüşlerini açıklayan Egemen Özlük, "İki yılı aşkın bir süredir biz gençler birlikteliğimizi şehrin çeşitli sorunları üzerinde görüş beyanı şeklinde sürdürüyoruz. Yaklaşan seçimlerde gurubumuzda şehrin ticaretine hükmedenler olarak adaylar çıkarmak istedik. Yaptığımız görüşmeler sonunda gurubumuzdan 8 arkadaşımız meslek guruplarında aday oldular. Bu şehirde yaşıyan ticaretiyle özel yaşantısıyla örnek olan gençler olarak bizde bu iş de varız" dedi.

Toplantıya katılan Esnafa Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, genç girişimcilere her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Ben onlara yol gösterici bir ağabey olarak yardımcı olacağım. TSO seçimlerinde bende adayım. Kazandığım takdirde bu genç girişimci ekiple omuz omuza çalışacağım" diye konuştu.

Toplantıda kendilerini tek tek tanıtan genç girişimci gurubundan İhsan Kurtoğlu, Semih Şahin, Ömer Değirmenci, Ahmet Varlı, Ahmet Baykal, Mustafa Armutçu, Özkan Özaydın ve Oğuz Babacan niçin aday olduklarını açıkladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 13:52:30
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 18:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adnan şahin IP: 212.253.183.xxx Tarih : 18.03.2005 21:56:39
Kırıkkaleli olarak kırıkkalemize sahip çıkacaksanız,hepinizin alnından öperim. KIRIKKALELİ GENÇLERİN TRAKYADA İŞ ARAMASINA ARTIK SON VEREBİLECEKLERMİ ?