21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Tüpraş, 26. yaşını kutluyor

TÜPRAŞ 26. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Tüpraş'ın kuruluşunun 26. yıl dönümü Kırıkkale Rafinerisi Sosyal Tesisleri'nde verilen bir resepsiyonla kutlandı.

Resepsiyona başta Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi Müdürü Engin Ardanuç olmak üzere çok sayıda Tüpraş çalışanı ve daha önce rafineride uzun yıllar hizmet veren emekliler katıldı. Resepsiyonda bir konuşma yapan Rafineri Müdürü Ardanuç, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu olan Tüpraş'ın 26. yılını kutlamanın coşkusu içinde olduklarını söyledi. Tüpraş çalışanları ve emeklileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ardanuç, Tüpraş'ın tarihini de anlatan bir konuşma yaptı.

Türpraş'ın ülke ekonomisine her zaman katkı sağlamaya devam ettiğini ifade eden Ardanuç, "Tüpraş yarım yüzyıla aşkın deneyimi, bilgi birikimi, çağdaş vizyonu, dinamik yönetim anlayışı ve nitelikli insan kaynağı ile daha da yücelterek ülkemizin enerjisini üretmeye ve Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Yalnızca ekonomiye sağladığımız katma değerle değil, toplumsal ve sosyal projelerimizle vizyonumuz ve misyonumuz ile talip olduğumuz toplumsal değerle her alanda örnek olma çabası ve çalışması içindeyiz. Ulu önder Atatürk'ün değişiyle 'Az zamanda çok ve büyük işler başardık.' Bu vesileyle şirketimize ve rafinerimize emeği geçen, aramızda bulunamayan arkadaşlarımızı şükranla, ebediyete intikal eden Tüpraşlıları rahmetle anıyoruz. Resepsiyonumuza katıldığınızdan dolayı eşim ve ben hepinize teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Konuşmanın ardından Tüpraş'ın tarihini, çalışanlar ve yöneticiler konuştuğu kısa film gösterisi sunuldu. Gece, Tüpraş yöneticileri, çalışanları ve emeklilerinin çektirdiği toplu fotoğraf ile son bulurken katılan davetlilerin her birine çeşitli hediyeler verildi.

TÜPRAŞ 26. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
TÜPRAŞ 26. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
TÜPRAŞ 26. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 12:27:04
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 12:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?