21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Ucuz mobilya izdihamı

KIRIKKALE'DE UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde 'Kapatıyoruz' sloganıyla ürünleri üçte bir fiyatına satışa sunan mobilya mağazasında izdiham yaşandı.

Merkezi İstanbul'da bulunan mağazanın Kırıkkale-Ankara Karayolu üzerindeki depoda 'Kapatıyoruz' sloganıyla başlattığı kampanyada mobilya ve küçük ev aletlerinin üçte bir fiyatına satılacağını duyurması nedeniyle sabahın erken saatlerinde çok sayıda vatandaş mağaza önüne geldi. Mağazanın açılmasıyla birlikte indiriminden yararlanmak isteyen yüzlerce vatandaş, ucuz mobilyaları alabilmek için birbiriyle yarıştı. Yatak odası takımlarından yemek odası takımlarına, oturma gruplarından sehpalara kadar geniş

ürün yelpazesine sahip olan mağazadaki her şey üçte bir fiyatına satışa sunuldu. Mağazada, asıl fiyatı bin 575 lira olan yatak odası takımı 490 liraya, bin 725 lira olan yemek odası 425 liraya, 850 lira olan oturma grubu 390 liraya, 165 lira olan ayakkabılık 50 liraya, 45 lira olan şok buharlı ütü 15 liraya, 25 lira olan fiskos sehpa 3 liraya satışa sunuldu.

Vatandaşlar, en çok 20 liraya satılan uyku seti ve sehpaya ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş satın aldığı koltuk takımlarını araçlarına kadar sırtında taşıdı. Fırsattan yararlanmak isteyen bazı vatandaşlar ise gelirken yanlarında nakliyeci getirdi.

Ürünleri üçte bir fiyatına sattıklarını anlatan mağaza yetkilileri, ''İlgiden memnunuz. 50 TIR dolusu mobilya getirdik, bitene kadar satışa devam edeceğiz'' dedi.

Vatandaşlar, üçte bir fiyata ürün almaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

KIRIKKALE'DE UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI
KIRIKKALE'DE UCUZ MOBİLYA İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 17:45:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 18:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?