16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Unutkanlığın böylesi!

ESKİ ELBİSENİN CEBİNDE BULUNAN ZİYNET EŞYALARININ SAHİBİ BULUNDU

Kırıkkale'de bir mağazanın başlattığı "Eski elbiseni getir, yenisini götür" kampanyasında takım elbisenin cebinde bulunan ziynet eşyalarının sahibine ulaşıldı. İsminin Ömer Şimşek olduğu öğrenilen vatandaş ziynet eşyalarını mağaza sahibinden teslim aldı.

Kırıkkale'de Hürriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren mağaza "Eski elbiseni getir, yenisini götür" adında bir kampanya başlattı. Yoğun ilgi gören kampanyadan yararlanan bir müşterinin getirdiği eski takım elbisenin içinde piyasa değeri yaklaşık 6 bin lira olan ziynet eşyası çıktı. Karşılaştığı manzara karşısında şaşırıp kalan mağaza sahibi Yıldırım İlhan hemen elbiseyi getiren müşteriyi aramaya başladı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen İlhan, kısa sürede elbisenin sahibine ulaştı. Elbisenin Kırıkkale Adliyesi'nde çalışan Ömer Şimşek isimli vatandaşa ait olduğu öğrenildi.

Kaybettiği altınlardan haberi bile olmayan Ömer Şimşek, ziynet eşyaları bulunduğu için sevindiğini, elbisenin de damatlık elbisesi olduğunu söyledi. Şimşek, "Eksikliğini hissetmedik, Yıldırım Bey beni arayıp mağazamıza kadar gelin dediğinde hatırladım. Yoksa hatırlayamazdım, böylece giderdi. Yıldırım beyi Kırıkkale'de gerçekten örnek bir mağaza sahibi olarak takdir etmemiz gerekir. 1982 yılında damatlık elbisesi olarak aldığım takım elbisemin cebine ziynet eşyalarını hanımın koyduğunu, gösterince hatırladım" dedi.

Şimşek ziynet eşyalarını mağaza sahibi Yıldırım İlhan'a teşekkür ederek teslim aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2011 Pazartesi 20:18:05
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 14:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?