21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Uygur, Kırıkkale'yi kırdı geçirdi

Ünlü Tiyatrocu Nejat Uygur, ilk kez geldiği Kırıkkale’de herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Kültür Merkezi’nde oynanan "Türkiye’nin Delisi " adlı oyunu Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tevfik Aslan ve tiyatro sevenler ilgiyle izledi.

6 kişilik kadrosuyla Kırıkkaleli sanat severleri büyüleyen Nejat Uygur, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı da makamında ziyaret etti. Belediyeciliğin önemine değinen ünlü tiyatrocu kendisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ürgüp Belediyesi’nin büstünü yaptırdığını söyleyen Uygur, "Ben çok şanslı bir sanatçıyım. Türkiye’de heykeli yapılan ilk tiyatrocuyum. Kilis ve Ankara Belediyeleri de beni fahri hemşehri ilan etmişler. Bazı tiyatrolara da adımı veriyorlar. Bütün bunlar giderayak beni ödüllendiriyorlar gibime geliyor" dedi.

Kırıkkale’de gördüğü ilgiye teşekkür eden Nejat Uygur, Kırıkkalespor’un başarılı gidişini de basından takip ettiğini, şampiyonluk patasında olursa moral vermek için kulübe gelebileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 16:00:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?