21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Vali Güner görevine başladı

Son Valiler Kararnamesi'yle Gaziantep'in Nizip Kaymakamlığı'ndan Kırıkkale Valiliği'ne atanan Hakan Yusuf Güner, görevine başladı.

Makamında bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, tüm çalışma arkadaşları ile makamların izzeti ve devlet terbiyesi ile kibirlenmeden, vatandaşa zulüm etmeden, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını söyledi.

Ankara'dan Kırıkkale'ye makam otosu ile gelen Vali Hakan Yusuf Güner, Hükümet Konağı önünde protokol ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Protokol ve vatandaşlarla selamlaşan Vali Güner, daha sonra yeni makamına geçti. Protokolle selamlaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Güner, görev süresi boyunca gönül huzuru içinde, dostluk ve saygı ile Kırıkkale'ye ve Kırıkkale halkına hizmet edeceklerini söyledi.

Vali Güner, "Yirmi iki yıllık meslek hayatım boyunca, ülkemizin değişik il ve ilçelerinde, aziz milletimize hizmet etme fırsatım oldu. Bugün ise onurlu ve şerefli bir makam olan valilik görevi vasıtası ile hem devletimize ve hem de siz Kırıkkalelilere hizmet etmek için buradayım. Anayasamız ve laik, sosyal, demokratik, hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde ilimizin gelişmesi için yeni fırsat ve hedefler ortaya koymak, şehri bir bütün olarak ele alıp, çağdaşlaşma ve gelişme sağlayacak projeleri hayata geçirmek, milletten kopmadan, halkımıza şefkati yansıtarak hizmet etmek. Asıl makamın milletin gönlünde taht kurmak olduğunu unutmadan, uyumlu çalışmak, hepimizin ödevidir" şeklinde konuştu.

Görevini hakkı ile yerine getirebilmek için aklı ve yüreğiyle göreve başladığını belirten Vali Güner, "Kurumsal işbirliği ve ortak akıl, yönetimde temel araçlarımız olacaktır. Kırıkkale'yi merkez, ilçeleri ve köyleri ile birlikte geliştirmek için yönetimde rol alan tüm aktörlerin bencillikten uzak, uyumlu, adaletli ve devlet terbiyesi prensipleri ile çalışması gereklidir. Kırıkkale için düşünülmüş, vizyonu geniş, çözüm üreten her proje bizim için değerlidir. Çalışma arkadaşlarım ve benim tarafımdan da destek bulacaktır" diye konuştu

Tüm çalışma arkadaşları ile hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını belirten Vali Güner, "Tüm çalışma arkadaşlarım, makamların izzeti ve devlet terbiyesi ile kibirlenmeden, vatandaşa zulüm etmeden, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, hizmet odaklı bir yönetim anlayışı ile çalışacaklardır. Köylüsü ve şehirlisi ile genci ve yaşlısı ile gazisi ve şehitleri ile yoksulu ve yetimi ile ben de artık bir Kırıkkale evladıyım, devletim adına yanınızdayım, hepinize selam ve sevgilerimi sunuyor,görevimin Kırıkkale için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 08:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah DEMİR IP: 88.252.114.xxx Tarih : 3.07.2009 00:54:42

sayın valimize yeni görevinde başarılar diliyorum.Nizipliler tarafından çalışmaları takdirle karşılanan valimizin kırıkkalede de başarılarına başarı katacağından hiç şüphemiz yok.saygılarımla ikizce ilköğretim okulu müdürü abdullah demir.