22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Vali Kırıkkale'ye veda ediyor

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer, veda turlarına devam ediyor.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ni (YİH) ziyaret eden Vali M. Bahrettin Demirer, İl Sağlık Müdürü Ergül Demiral, YİH Başhekimi Osman Acar ve hastane personeliyle vedalaştı. Hastanede İl Sağlık Müdürü Ergül Demiral ve hastane yöneticileri ile birlikte kahvaltı yapan Vali Demirer, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada bir konuşma yapan Vali M. Bahrettin Demirer, Başhekim Osman Acar'ı her zaman başarılı, dürüst ve çalışkan bir bürokrat olarak takdir ettiğini belirterek, Yüksek İhtisas Hastanesi'nin bugünlere gelmesinde önemli gayret ve çabaları olduğunu söyledi. Başhekim Acar'ın her zaman verilen görevleri eksiksiz yerine getirdiğini dile getiren Vali Demirer, "Türkiye dışında da sağlık alanında önemli hizmetler yaparak başarı, disiplin ve çalışkanlığını ispat etmiştir. Memuriyette bir tek doğru vardır. O da devletin doğrusudur. Onun dışında yapılan şeyler yanlıştır. Memuriyette risk almak diye bir şey yoktur. Memuriyette risk alıyorum diyen usulsüzlük yapıyordur" dedi.

Yüksek ihtisas Hastanesi Başhekimi Osman Acar ise, "Benim için her zaman kanun, nizam ve prensiplerinden ödün vermeyen bir amir ve manevi bir örnek şahsiyet ve destek oldunuz. Şehrimize, şahsıma ve hastanemizin bu günlere gelmesinde yaptığınız katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Benim için bundan sonra da her zaman fikirlerine başvurabileceğim bir amirim ve manevi büyüğüm olacaksınız" diye konuştu.

Kahvaltı sonrası Başhekim Acar, günün anısına Vali Demirer'e çini işlemeli bir tabak hediye etti. Daha sonra hastaneden ayrılan Vali Demirer, çıkışta hastane personeli ile tokalaşarak vedalaştı. Çiçeklerle uğurlanan Vali Demirer, "Sizler örnek bir hastanenin başarılı çalışanlarısınız" sözleriyle teşekkürlerini dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 19:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?