21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Vali'den şok yasak!

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, 'Gürültü yapıyorlar' diyerek içkili restoranları kapattı. Korkmaz, Deniz Feneri davasında 'Köstebek' iddiasıyla gündeme gelmişti

Kırıkkale Belediyesi, kent merkezinde bulunan 7 içkili restoranı ‘’Gürültü yapıyorlar’’ diyerek kapattı. Belediye içkili mekanların şehir dışında ‘’Kırmızı Sokak’’ olarak belirlenecek bir yere taşınması için de harekete geçti.

Kırıkkale’nin Yenidoğan mahallesinde faaliyet gösteren alkollü eğlence yerleri, restoran ve birahaneler süresiz olarak kapatıldı ve mühürlendi. Belediye, alkollü işyerleri konusunda yer tespit çalışması da yapıyor. Mayıs ayı sonuna kadar tüm içkili eğlence yerlerinin şehir dışına taşınması planlanıyor.

KÖSTEBEK İDDİASI

Deniz Feneri e.V. davasının Türkiye ayağında, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, şüpheli sıfatıyla ifade vermişti.

Bu soruşturmada, Kanal 7 çalışanlarının ev ve işyerlerinde arama kararı alınınca, Beşir Atalay döneminde İçişleri Bakanlığı özel kalemi tarafından Veli Korkmaz’ın arandığı, Korkmaz’ın da Kanal 7 yöneticileri Mustafa Çelik ve İsmail Karahan’ı arayarak uyardığı, telefon dinlemesine takılmıştı. Korkmaz ise savcılık ifadesinde ‘Köstebek’’ iddialarını reddetmişti.

Posta
Yayın Tarihi : 22 Mart 2012 Perşembe 10:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?