21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Vali'nin özel misafirleri

Kırıkkale Engelli ve Dostları Derneği ile Altı Nokta Körler derneği üyeleri, Vali Ali Kolat’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette, Kırıkkale Valiliği’ne atanan Ali Kolat’a yeni görevinde başarılar dileyen Engelli ve Dostları Derneği Başkanı Bülent Yıldız ve Altı Nokta Körler Recep Dağdelen, çalışmalar hakkında Vali Kolat’a bilgiler verdiler.

Vali Kolat, yarının ne getireceğinin, insanların başına ne zaman nerede ne geleceğinin belli olmadığını belirterek, bu nedenle herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.

Her zaman engelli ve dostlarının yanında olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini dile getiren Vali Kolat, “Engeli olmak kolay değil. Ama bu engelleri aşmak hepimizin görevi. Hayatımızı daha yaşanır hale getirebilmek için, daha kolaylaştırmak için, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda iyi bir hayat sürdürebilmek için insanlık olarak hepimizin görevi. Kurumsal olarak Valilik olarak ve diğer kurumlar olarak hepimizin görevi. Biz elimizden gelen işleri, engellilere yönelik yapılması gereken hizmetleri yapmakla mükellefiz” dedi.

Ziyarette bazı engelli vatandaşlar, Vali Kolat’tan iş ve engelli aracı istedi. Vali Kolat da, özel kalem müdürlüğüne eksikliklerin ve taleplerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2012 Çarşamba 17:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?