16
Mayıs
2024
Perşembe
KIRIKKALE

Van'a yardım yağıyor

Kırıkkale Belediyesi, Kızılay Kırıkkale Şubesi ve bir yerel gazete tarafından başlatılan Van'a yardım kampanyası çığ gibi büyüyor.

'Van üşümesin' sloganı ile başlatılan kampanyada, yardım çadırı tamamen doldu ve gelen malzemeler ikinci çadırda depolanmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan yardım çadırına vatandaşlar büyük destek verdi. Şu ana kadar çadır gelen yardımlar ile doldu taştı.

Gelmeye devam eden katalitikler, battaniyeler ve kullanılabilir durumda olan eşyalar yedek olarak kurulan çadıra alınmaya başladı. Özellikle öğrencilerin yardımda bulunduğu çadırda gönüllü olarak hizmet veren Kırıkkale Gençlik Merkezi gönüllüleri, gelen yardımları paketliyor. Kırıkkale halkının büyük ilginin gösterdiği Van'a destek kampanyasına özellikle ilköğretim öğrencileri ve okul idarecileri ilgi gösterdi. Gelen yardımlar yarın Van'a ulaştırılmak üzere yarın yola çıkacak.

Bu arada Güzel Sanatlar Lisesi'nden bir gurup öğrenci yardım çadırının önünde öğle saatlerinde kermes düzenleyerek kendi yaptıkları yiyecekleri satarak kampanya destek verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2011 Çarşamba 19:32:41
Güncelleme :2 Kasım 2011 Çarşamba 19:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?