21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Vergi ödeyene çekilişle altın

Kırıkkale Belediyesi, emlak gelirini artırmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Vergilerini düzenli ödeyenlere, belediye tarafından çekilişle küçük altın hediye ediliyor.


Kırıkkale Belediyesi tarafından emlak vergilerini düzenli olarak ödeyenleri ödüllendirmek ve diğer vatandaşları vergi vermeye teşvik etmek amacıyla altın çekilişi yapıldı. Çekiliş, basın mensupları ve vergilerini ödemeye gelen vatandaşlarca gerçekleştirildi. Kırıkkale Belediyesi Emlak Müdürlüğü Odası'nda Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış'ın da katıldığı törende bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, "Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için emlak vergisi ödemesini duyurmaya çalışıyoruz. Bunu da vatandaşlarımızı ödüllendirerek yapıyoruz. 2008 yılında da Kırıkkale Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün sürprizleri devam edecek" dedi.


Gerçekleştirilen çekilişle 15384 nolu mükellef Ali Sarıkaya, 44645 nolu mükellef Adem Akar, 19687 nolu mükellef Tahir Altınok, 4885 nolu mükellef Ahmet Değirmenci ve 19687 nolu mükellef M. Tahir Gürün, küçük altın ve plaket almaya hak kazandı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 13:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?