21
Mayıs
2024
Salı
KIRIKKALE

Yeni Hükümet Konağı'na onay!

KIRIKKALE'YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI YAPILMASI İÇİN ONAY ÇIKTI

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, yapılması planlanan Hükümet Konağı projesinin onaylandığını belirterek, önümüzdeki günlerde temeli atılması planlanan konağın kısa sürede inşaatının tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı.

İl Koordinasyon toplantısı Vali Hakan Yusuf başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Güner, yeni yapılacak hükümet konağının resmileştiğini söyledi. Mevcut hükümet konağının Kırıkkale'ye yakışmadığını dile getiren Güner, "Kırıkkale'ye gelen bakanlarımızın ayağının tökezlemesine şahit oldum. Kentimiz ve Kırıkkale insanımız için hükümet konağı hayırlı uğurlu olsun. Bütün birimlerin ortak projesi olan bu projeyi Kırıkkale halkına hediye ediyoruz" dedi.

Kırıkkale'nin hak ettiği kent görünüme kavuşacağını belirten Vali Güner, mevcut binanın çevre düzenlenmesi yapılarak yeşil alana dönüştürüleceğini belirtti.

Vali Güner'in açılış konuşmasının ardından Devlet Planlama Müsteşarlığı ve TÜBİTAK Ueaka G 22 birimi uzmanı tarafından İl Koordinasyon ve İzleme Sisteminin (İKİS) bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantı sonunda ise İl Koordinasyon Kurulu'nda 2009 yılı son dönem değerlendirilmesi yapılarak 2010 yılında yapılacak çalışmalar ele alındı.

KIRIKKALE'YE YENİ HÜKÜMET KONAĞI YAPILMASI İÇİN ONAY ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 20:09:02
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 23:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?