22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Yorgancı'dan hırsıza: 4 kilo yün seni kurtarmaz

Kırıkkale'de bir yorgancı, dükkanına dadanan hırsızdan kurtulmak için cama, "Hırsız bak seni uyarıyorum, 4 kilo yün seni kurtarmaz" diye bir mesaj yazdı. 

Yaklaşık 10 senedir 100 kilo yünü çalınan Turgut Reis Caddesi'nde yorgancılık yapan Halis Karamızrak, hırsızı vazgeçirmek için çareyi cama "Hırsız bak seni uyarıyorum, 4 kilo yün seni kurtarmaz" şeklinde yazı yazmakta buldu. Karamızrak, hırsızın her defasında 10 ila 15 kilo arasında yününü çaldığını belirterek, işyerini değiştirdiği halde soyguncunun tekrar kendini bulduğunu ve yününü çalmaya devam ettiğini söyledi. Bundan yaklaşık 10 sene önce Kırıkkale'nin Ankara Caddesi'nde işyerinde yünlerinin çalınmaya başladığını söyleyen Karamızrak, işyeri değiştirmesine rağmen hırsızın kendisini yine bulduğunu belirtti. 

Karamızrak, "6 seneye yakın aynı işyerinde çalıştım ve yünlerim çalındı. Maddi ve manevi dayanacak gücüm kalmadı. Ardından Turgut Reis Caddesi'ne işyerini taşıdım. Burada hırsızlar yine beni buldu ve yünlerimi çalmaya devam etti" diye konuştu. 

Günlük 2 yorgan dikerek 30 YTL kazandığını, artık canına tak ettiğini, sıkıntısını Kırıkkale'ye duyurmak için camına yazı yazmaya karar verdiğini ifade eden Karamızrak, "Yazıyı okuyan bazı insanlar gülerken, bazıları ise halime acıyor" dedi. Karamızrak, maddi gücü elverdiği zaman işyerine gizli kamera taktıracağını kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2006 Cumartesi 15:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?