22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRIKKALE

Yuva çocuklarına anlamlı jest

KIRIKKALELİ İŞ ADAMLARI VE SEVGİ ANNELERİ'NDEN YUVA ÇOCUKLARINA ANLAMLI JEST

Kırıkkaleli iş adamları ve Sevgi Anneleri Derneği'nin yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda Kırıkkale Çocuk Esirgeme Yurdu'nda çocuklara oyun oynayıp vakit geçirebilecekleri bir alan yapıldı.

Sosyal Hizmetlere bağlı Çocuk Esirgeme Yurdu'nda program düzenlenen program ile toplanan yardımlarla yurt içerisinde yapılan çocuk parkının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kırıkkale Vali Yardımcısı İsmail Özdemir, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Sevgi Anneleri Derneği Başkanı Mediha Kuşdemir ve çok sayıda yurt çalışanları katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Mediha Kuşdemir, bakım ve korunmaya muhtaç çocuklarımızın her türlü etkinliklerinde iyi bir model olarak gönül hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti. Kuşdemir, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz oyun alanı çocuklarımızın çoktandır ihtiyaç duyduğu bir alandır. Enerjisinin boşalmasına yol açar. Çocuklarımız için çok amaçlı oldu. Hayırlı olsun. Emeği geçen tüm hayırseverlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Kuşdemir'in konuşmasının ardından bir konuşma yapan Kırıkkale Vali Yardımcısı İsmail Özdemir, çocukların oyun alanının çok güzel olduğunu belirtti. Özdemir, "Buraya emek veren gönüllülere hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Burada çalışan arkadaşlarda çocuklarımıza çok iyi davranarak annelik ve ablalık yapıyorlar. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Açılışın ardından Vali Yardımcısı Özdemir ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, çocuklar ile oyunlar oynayarak, onları neşelendirdiler.

KIRIKKALELİ İŞ ADAMLARI VE SEVGİ ANNELERİ'NDEN YUVA ÇOCUKLARINA ANLAMLI JEST
KIRIKKALELİ İŞ ADAMLARI VE SEVGİ ANNELERİ'NDEN YUVA ÇOCUKLARINA ANLAMLI JEST
İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2011 Perşembe 18:21:01
Güncelleme :25 Şubat 2011 Cuma 18:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?