21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Emeklinin kimlik isyanı

Makine Kimya Endüstri Kurumu Mühimmat Fabrikası'ndan emekli Cemil Gölcük, kimliğini kaybedince kendisini borç batağının içinde buldu.

22 Aralık 2003 tarihinde nüfus cüzdanını kaybettiğini, bunu gazeteye ilan vermek suretiyle resmi makamlara da duyurduğunu söyleyen MKE emeklisi Cemil Gölcük, maaşına konan hacizle uğraşıyor. Gölcük, "Kimliği kaybolunca gazeteye ilan verdim ve yenisini çakardım. Ancak bu yıla girdiğimiz günlerde maaşıma haciz konduğunu öğrendim. Araştırdığımda, İzmir de bir adresten benim kimliğimle sahte kredi kartı çıkarılmış ve son limitine kadar kullanılmış. Şimdi borçtan dolayı maaşımın dörtte biri kesiliyor. Zaten aldığım maaş ne ki.

Benim dünyam karardı. Yetkililerden sorunuma çözüm yolu bulmalarını istiyorum" dedi.
Dertli emekli Cemil Gölcük'ün bu güne kadar 15 milyarlık kredi kartından harcama yapıldığı, faiziyle birlikte borcun 3 yılda katlanarak arttığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2006 Çarşamba 18:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatih IP: 85.107.236.xxx Tarih : 14.04.2006 09:36:41
başkasını borç altına sokmak bu kadar kolay olmamalı. bu şahsın imzası var. bu sahte belgelerdeki imzalarla karşılaştırılabilir. böyle kanunlara gıpta ile bakıyorum. cemil gölcük isimli dayıma geçmiş olsun diyorum