21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Huzur toplantısı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Huzur Toplantısı'nda, ilde yaşanan hırsızlık olaylarında failleri yakalayan emniyet personeline başarı belgesi verildi ve Kırıkkale'nin bazı mahallelerinde yaşanan soygun olayları ve kafelerin denetim altına alınması konuları tartışıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda geçekleştirilen toplantıda başarılı personele sertifika verildi. Kırıkkale'nin diğer illere göre daha güvenli olduğunu belirten İl Emniyet Müdür Vekili Ali İlikçioğlu, Kırıkkale'nin, Türkiye'nin en güvenli illeri arasında 10. olduğunu belirterek, son günlerde yapılan kafelerle ilgili uygulamanın süreceğini söyledi.

İlikçioğlu, "Kafelerin bir çeki düzene girmesini sağlamak için yaptığımız çalışmalar diğer kurum ve kuruluşlarla birlikte ortaklaşa yürümektedir. Polis, çocuklarımızın kötü alışkanlıkları aldığı yerlerle mücadelesini her şartta sürdürecektir. Kanunlara uyan ticaret erbabıyla da bir problemimiz olmayacaktır" dedi. Huzur toplantısında 13 personele temel ilk yardım kursu sertifikası, 25 personele de bilgisayar işletmeciliği sertifikası verildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 22:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?