21
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Otomobil hırsızları yakalandı

Ankara'dan, çeşitli tarihlerde çaldıkları otomobilleri Kırıkkale'de motorlarını değiştirerek satmaya çalışan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'dan çaldıkları çeşitli model ve marka 5 otomobili Kırıkkale'ye getirdikleri tespit edilen bir kişi Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Asayiş Şubesi ekiplerince suçüstü yakalandı. Bahşılı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla suçüstü yakalanan A.K'nin (31) ifadesi doğrultusunda harekete geçen emniyet güçleri, daha sonra Kırıkkale'de gerçekleştirdikleri operasyonla aynı hırsızlık suçuna karıştıkları belirlenen R.A. (32) ve S.M. (25) isimli iki kişiyi daha yakaladı.

Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada iki adet çalıntı olduğu belirlenen çek yaprağı, eski bir otomobile ait ruhsat ile çalıntı otomobillerde 4 adet el telsizi ele geçirildi. Yakalanan şahıslar Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ankara'ya götürülürken, motoru değiştirilmeye çalışılan Tempra marka otomobil ile diğer otomobiller sahiplerine teslim edilmek üzere Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü parkına çekildi. Hırsızlık olayı ile ilgili bir kişinin daha arandığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 17:47:02
Güncelleme :31 Aralık 2005 Cumartesi 17:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?