20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAHŞILI - KIRIKKALE

Kızılırmak kıyıları ıslah ediliyor

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi, Yeşil Vadi piknik alanlarının bulunduğu Kızılırmak kıyılarını ıslah çalışmalarına başladı.

Daha önceden Yahşihan’da çalışan taş ocağının işletme ruhsatını alarak çalışmalarına hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin “ Kaya dolgu malzemelerini taş ocağından çıkarıp Kızılırmak kıyı şeridini doldurarak ıslah edilecek. Piknik alanlarına yeni yerler kazandırılarak ırmak yatağını gölet haline getirip su sporları yapılabilecek. Milletvekilimiz Turan Kıratlı’nın girişimleri, DSİ Bölge Müdürlüğünün iş makineleri ve Kırıkkale DSİ’nin destekleri ile işletmesini aldığımız taş ocaklarından çıkan kaya dolgu malzemeleri ile kıyı şeridini doldurup değerlendireceğiz. İlçemizi cazibe merkezi haline getirip su sporları yapılacak halkımızın istekleri doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenlenecek” şeklinde konuştu.



HALKIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Bu kapsamda çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Bişkin “Yakında yeni yaz sezonuna Bahşılı Kızılırmak kıyılarını çok daha farklı göreceksiniz. Daha önce bu ırmak kıyı şeridini hatırlayacak olursak yapılan çalışmaların ne kadar doğru olduğunu ve önceki içkili lokantaların kötü bir izlenim bıraktığını hepimiz biliyorduk. Artık onlardan kurtulduk ve Bahşılı’yı şimdi yıldızı parlayan ilçe sınıfına girip, insanların tercih ettiği, yaz kış ziyaret ederek huzur içerisinde hafta sonunu değerlendirip dinlendiği bir mekan haline getirdik. Bu çalışmalar inanmakla, azimle ve hizmet şakıyla olmuştur. Çalışmalarımız devam edecek. Yakında taşımacılıkta da alacağımız yeni halk otobüsleri ile ilçemizi daha farklı göreceksiniz. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 17:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?