31
Mayıs
2024
Cuma
BALIŞEYH - KIRIKKALE

Balışeyh'te hizmet rüzgarı

Balışeyh Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı yapmış olduğu hizmetleri basın’a tanıttı. Başkan Pehlivanlı, Balışeyh’te hizmet rüzgarının devam ettiğini söyleyerek “Balışeyh’te asfaltsız yolumuz kalmadı. Gün geçtikçe Balışeyh biraz daha gelişiyor. Önümüzdeki dönümlerde gittikçe daha çok gelişme olacak” dedi.

KÜÇÜK ÖDENEKLER İLE BÜYÜK İŞLER
Vakıflar Bankasından 18 bin 219 YTL ödenek geldiğini söyleyen Başkan Pehlivanlı “Gelen ödenekten 6 işi emekliye ayrılan işçilerin Kıdem tazminatları için 14 bin 362 YTL para kesiliyor. Belediyemiz hesabına ise 3 bin 856 YTL para kalıyor. Bu gibi küçük ödenekler ile bizler büyük hizmetler yapıyoruz. Personel giderimiz 27 bin YTL’dir. Biz işçimizin maaşını aksatmadan ödedik. Biz bu yıl sadece 1 trilyonluk asfalt attık. Bu belediyemizin, meclis üyelerinin, öncelikle Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın gayretleri ile bu işleri gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

GİDERLERİ ASGARİYE ÇEKTİK
Küresel ısınma nedeni ile dünya genelinde baş gösteren kuraklığın ilçede de sıkıntıya neden olduğunu söyleyen Başkan Pehlivanlı, “Yeşil Vadi Su birliğince Çerikli – Sungurlu hattından vana ile ilçemizin su sıkıntısını 2 ay içerisinde tamamen çözülecek. Su birliği üyelerine ve Belediye Başkanına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Biz gelirlerimizi en azami şekilde artırdık. Proje karşılığı paralar alındı. Kepçe ve kamyonlarımızı belirli günler kiraya vererek gelir elde ettik. Giderlerimizi asgariye çektik”


SEÇİMLERDE YİNE ADAYIM
“Türk Metal Sendikasının bana çok faydası oldu. Buradan öğrencilerimiz okulu bitirdikten sonra meslek sahibi oldukları çeşitli işyerlerine sendika sayesinde gönderildi. Artık çalış diyenlere duyurulur. 10 km asfalt atıldı maliyeti 1 trilyondur. Asfaltsız cadde ve sokak kalmadı. 7 bin metrekare kilit parke bordür döşedik. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine adayım. Bazı temel işleri önemsiyoruz. İlk olarak; İlçe Emniyet Müdürlüğünün açılması, Meslek Yüksek Okulu’nun açılması, 18 km kanalizasyon projesinin hibe ile yapılması ve yeni depo su tesisatlarının yenilenmesidir. Toki iş merkezi kurulması, sosyal ve kültürel etkinliğe ağırlık verilmesidir” dedi.

il gazetesi
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 18:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf serhat IP: 88.231.114.xxx Tarih : 11.09.2008 20:27:30

sıfır gelirle bu kadar hizmet için ancak helal olsun denir.tebrikler teşekkürler ve başarılarınızın devamını diliyorum