18
Mayıs
2024
Cumartesi
DELİCE - KIRIKKALE

Durmuş seçmenlerle buluştu

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ DURMUŞ'TAN DELİCE'DE İNCELEME

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, seçmenlerden 12 Eylül'de yapılacak olan referandumda hayır oyu vermelerini istedi.

MHP Milletvekili Osman Durmuş, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Çerikli kasabasını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Durmuş, 12 Eylül'de yapılacak referandumla ilgili görüşlerini açıkladı.

Milletvekili Durmuş, "12 Eylül'de sandık önünüze gelecek, referandumda hayır oyu verin. Eğer sizler MHP'yi iktidarda görmek ve hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız o zaman sandıkta hayır oyu verin" dedi.

Daha sonra Çerikli kasabasında bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) giderek çiftçileri ziyaret eden Durmuş, "Çiftçi perişan, esnafa perişan, memur perişan, halk perişan, yani hiç kimse hayatından memnun değil. Artık halkımız kimin hizmet yaptığını biliyor. Biz Sağlık Bakanlığımız döneminde Karakeçili ilçemize hastane yaptırdık ama şimdi sağlık ocağı oldu" diye konuştu.

Durmuş ve beraberindeki partililer daha sonra Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya'yı da makamında ziyaret ettikten sonra Kırıkkale'ye döndü.

Durmuş'a yaptığı ziyaretlerde MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve beraberlerindeki partililer eşlik etti.

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ DURMUŞ'TAN DELİCE'DE İNCELEME
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 13:27:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?