19
Mayıs
2024
Pazar
DELİCE - KIRIKKALE

Milletvekili Erdem, halkla sohbet etti

Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, katıldığı NATO Zirvesi’nin sona ermesinin ardından rotayı tekrar Kırıkkale’ye çevirdi. Erdem, Kırıkkale’ye gelerek, Karakeçili, Delice, Köprüköy, Kurşunkaya, Hasandede halkının sorunlarını dinledi.
İstanbul’da yapılan NATO zirvesinin sona ermesinin ardından Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Kırıkkale’ye döndü. Vahit Erdem, Kırıkkale’de Delice, Karakeçili, Köprüköy, Kurşunkaya ve Hasandede halkının sorunlarını dinledi. Erdem, ilk ziyaretini Karakeçili kasabasına yaptı. Erdem halkla yaptığı sohbetlerde, Karakeçili Adliyesi’nin kapanması konusuna değinerek, adliyenin kapatılmasının devlet politikası olduğunu ifade etti.
Erdem, Delice’de Toprak Mahsulleri Ofisinin kapanması konusuna da değindi. Delice’ye giden Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Toprak Mahsulleri Ofisinin kapatılması ile ilgili TMO Genel Müdürü ile görüşmelerde bulunduklarını söyledi ve bu sene alım yapacaklarını vurguladı.
Daha sonra Köprüköy’e geçen Milletvekili Erdem, Köprüköy’e her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Kurşunkaya Köyü’nde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden baba ve oğulun alisini ziyaret eden Erdem, ailenin sorunlarını dinledi.
Erdem’in son durağı Hasandede ve Hacılar Kasabaları oldu. Erdem burada da vatandaşlarla sohbet etti.
iha-kırıkkale
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2004 Pazartesi 13:26:41
Güncelleme :22 Kasım 2005 Salı 10:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?