20
Mayıs
2024
Pazertesi
SULAKYURT - KIRIKKALE

Öğrencilere terörizm semineri

Kırıkkale'de Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrencilere 'Terörizm ve Gençlik' konulu seminer verildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Hami Güven tarafından verilen seminerde öğrencilere 'Terör, terörizm, terörist, yıkıcı-bölücü-irticai faaliyetler ve terör örgütlerinin ana kaynakları' gibi konularda bilgiler verildi.

Seminerler il merkezi ile Delice, Sulakyurt ve Keskin ilçelerinde 29 ayrı okulda binlerce öğrenciye verilecek. 4 Mart'ta başlayan seminerler 26 Nisan'a kadar devam edecek.

Düzenlenen seminer hakkında İHA muhabirine bilgi veren Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürü Hami Güven, "Bu yıl lise son sınıfta öğrenim gören ve gelecek yıl üniversiteye gidecek öğrencilerimizin terör örgütleri tarafından yanlış yönlendirilmelerini engellemek amacıyla bu öğrencilere 'Terörizm ve Gençlik' konulu seminer veriyoruz. Düzenlediğimiz seminerlerde terör örgütlerini ve faaliyetlerini öğrencilerimize anlatarak, bilgi sahibi olmalarını sağlarken ilerde terör örgütleri tarafından yanlış yönlendirilmelerini engellemeyi hedefliyoruz" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 12:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?