7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

"Bir Hayır Yeter" Kırşehir'de

Kırşehir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Referanduma Neden Hayır" konulu konferans İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konferansa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Korkmaz, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Halil Öztürk, MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, İl Başkanı, ilçe başkanları ile yöneticiler katıldı. Milletvekili Metin Çobanoğlu konuşmasında hükümete yüklenirken, "Hükümet yaptıkları ile halka yakalandı. MHP olarak Türkiye'nin seksen bir ilinde hayır kampanyasını başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Çobanoğlu, "Sekiz yıldır ülkeyi tek başına anayasayı değiştirebilecek bir çoğunlukla AK Parti iktidarı yürütmektedir. AK Partinin Mecliste çoğunluk sağlayamamak ve kanun çıkaramamak, anayasayı değiştirememek gibi hiçbir mazeretleri yoktur" şeklinde konuştu.

Parti olarak neden hayır dediklerinden uzun uzun bahseden Metin Çobanoğlu daha sonra verilen konferansa katıldı ve konferansı izleyen az sayıdaki partiye seslendi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 16:42:04
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 16:51:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut doğan IP: 78.162.170.xxx Tarih : 31.07.2010 10:54:01

bu ülke için hayırsızsan hayır oyu kullananlardansındır demektir...