4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

"Bu yarışta ben de varım!"

29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler öncesinde, işadamı Ali Gökçınar, Kırşehir Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Gökçınar, adaylığını açıklama gerekçesi ilgili bilgiler verdi. 1962 yılı Kırşehir Kındam Mahallesi'nde doğduğunu söyleyen Gökçınar, "Kırşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday çerçevesinde kazanmam ya da kaybetmem önemli değil. Önemli olan vatandaşımızın uyanması ve uyarılmasıdır. Adaylığım, bir anlamda idare hakkı ve temsil hakkını insanlara sağlamayan dayatmacı zihniyete karşı bir mücadeledir. Şeyh Edibali'nin oğluna nasihatinde bulunduğu gibi atın iyisine doru, yiğidin iyisine ise deli derler. Benim bu memleket milliyetçiliğim ve sevdalılığım, Kırşehir halkını bilgilendirme zarureti doğurmuştur. Amacım makam ve mevki değildir, siyasi hayatımdaki vebali üzerimden atmak siz değerli halkı uyarmaktır. Benim amacım kişilerin yıkılması değil sistemin yıkılarak makus tarihi söyleminden kurtulmaktır. Şaşalı ve görkemli bir çalışma içerisinde olmayacağım, ama oy kullanarak seçmeni uyandırmak ve uyarma görevimi 29 Mart'a kadar değil ömrümün sonuna kadar süreceğini bilmenizi isterim. Bundan önceki bir programda 3 ana projemden bahsettim. En önemli projem ise Kırşehir'de birlik ve beraberliği, saygı ve istikrarı sağladığımız gün her şeyin üstesinden gelecek Kırşehir'in kalkınmaması mümkün değildir. Hizmetlerimizi yaparken biz istedik, yaptık değil, siz istediniz yaptık olmalıdır" dedi.
Dayatmacı zihniyetlerin Kırşehir'i iki şehir arasına sıkışmış şehir yaptığını kaydeden Gökçınar, "Kötü toplumlarda nasıl ki iyi olunmuyor ise, iyi toplumlar oluşturarak kötünün barınamayacağı toplumlar oluşturarak, kötünün barınamayacağı toplum haline getirirsek, ben insan olarak müreffeh bir şekilde yaşadığımın farkına ve hissine varmış olurum. 29 Mart seçimlerinin ülke ve memlekete hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 21:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?