2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

"Evlere bayrak asın" çağrısı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki hain saldırının ardından, Kırşehir'in Kaman Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 17. Kaman Ceviz ve Kültür Festivali kapsamında yapılması planlanan Neşet Ertaş konseri iptal edildi.

Kaman Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Kaman Ceviz ve Kültür Festivali kapsamında sahne alması beklenen Neşet Ertaş'ın konseri, Hakkari'de 15 askerin şehit edilmesi üzerine iptal edildi.

Açıklamalarda bulunan Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumakla görevli askerlerin şehit olduğunu hatırlatarak, “Şehitlerimize olan sonsuz saygılarımızı belirtmek amacıyla, 17. Kaman Ceviz ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenecek olan Neşet Ertaş konseri iptal edilmiştir. Kaman halkından ev ve işyerlerine Türk bayrakları asmasını rica ediyorum" dedi.

Başkan Çolak, Türk milletine ve şehit ailelerine de başsağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 17:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER DUMAN IP: 85.105.155.xxx Tarih : 6.10.2008 13:16:24

KIRŞEHİRLİYE VATANINI SEVENE BU YAKIŞIR KIRŞEHİRLİ OLARAK TEŞEKÜR EDERİM HAİNLER BİR GÜN BELASINI BULUÇAK TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM ALLAH SABIR VERSİN HERKESE ÖMER DUMAN