8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

"Oyun sağlıktır" konferansı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE

Ahi Evran Üniversitesi’nde "Oyun Sağlıktır" isimli konferans düzenlendi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı tarafından "Oyun Sağlıktır" isimli konferans, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa, çok sayıda öğretim elemanı, eğitimci ve öğretmen adayı katılırken, konferansın açılış konuşmalarını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Leyla Harputlu ve Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Şakır Selimhocaoğlu yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından konferans sunumlarına geçildi. Konferansın ilk sunumunu Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belma Tuğrul yaptı. Tuğrul'un konuşmasının ardından sırasıyla, Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Ezgi Fındık, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Saniye Teze ve Anaokulu Öğretmeni Sema Öngören sunumlarını gerçekleştirdi.

Okul öncesi eğitimde çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için oyunun öneminin anlatıldığı sunumların ardından, katılımcılarla birlikte oyun egzersizleri yapıldı. Konferansın ardından, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Belma Tuğrul'a, AEÜ Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam adına çiçek ve hediye takdim edildi.

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ’NDE
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 14:11:05
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 19:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?