8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

16 yıldır başkanlığı kaptırmadı

16 YILLIK TERZİLER ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK, YENİDEN SEÇİLDİ

16 yıldır, Terziler, Konfeksiyoncular ve Kunduracılar Odası Başkanlığını yürüten Bahamettin Öztürk, yapılan seçimlerde 187 oy alarak, tekrar başkan seçildi.

Esnaf Sarayı Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde, Bahmetin Öztürk ve Erhan Aslan yarıştı. Saat 11:00'da başlayan oy kullanma işlemine Kırşehir esnafı yoğun ilgi gösterdi. Toplam 337 seçmenden, 316'sı oy kullanarak başkanlarını belirlemeye çalıştı. 316 oydan 187'si alan Bahmettin Öztürk, tekrar başkanlığa seçilirken, rakibi Erhan Aslan, 123 oy alarak yarışı kaybetti. Seçimin güzel bir ortamda gerçekleştiğini belirten, Erhan Aslan, "Demokratik bir seçi,m oldu. Hoşgörü ve anlayışla oy kullanan seçmenlere teşekkür ediyorum ve Bahmettin Öztürk'ü kutluyorum" dedi.

Bahamettin Öztürk'te seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kürsüye çıkarak, katılan ve tekrar başkan seçilmesine vesilen olan üyelere teşekkür ederek, "Seçimlerde olağan üstü bir durumun olmaması bizi sevindirdi. Bana oy atan atmayan herkese teşekkür ediyorum. Kırşehir bu seçimde kazandı. Bundan sonra el birliği içerisinde Kırşehir'in sorunları olan Termal turizm, Üniversite ve Kültür turizmini canlandırmamız lazım. Bunu için elimizden ne geliyorsa hep birlikte olmalıyız" şeklinde konuştu.

Seçimlerde olağan dışı bir olay olmazken, çok sayıda polisin görev alması ve herhangi istenmeyen bir olaya mahal vermemeleri dikkatleri çekti.

16 YILLIK TERZİLER ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK, YENİDEN SEÇİLDİ
16 YILLIK TERZİLER ODASI BAŞKANI ÖZTÜRK, YENİDEN SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 18:56:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 21:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?