4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

23 kursiyerin sertifika heyecanı

KADIN AKTİVİTE MERKEZİ’NDE SERTİFİKA HEYECANI

Kırşehir Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Bilişim Teknolojileri Office Programları Kullanım Kursu, kursiyerlere sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

Kırşehir Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika törenine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Başkan yardımcıları Veli Şahin ve Duran Atasoy, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Tekeli ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile imzalanan ortak protokolle gerçekleştirilen Bilişim Teknolojileri Office Programları Kullanım Kursu’nun sertifika töreni ile sona erdiğini belirterek, "Belediye olarak hanımların eğitilmesi noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda da bu kursu açtık. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek. İnşallah ilerleyen yıllarda daha güzel mekanlarda daha farklı kurslar açmayı hedefliyoruz. Biz bu kursları gerçekten çok önemsiyoruz. Kursu başarı ile bitiren herkesi tebrik ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa ise, kentte hem örgün hem de yaygın eğitimde başarılı olduklarını vurgulayarak, özellikle yaygın eğitime vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Gelecekte ailelerin çocuklarına faydalı olmak konusunda oldukça hassas davrandığını ve açılan yaygın eğitim kursları ile iş hayatında da başarılı olmak isteyen vatandaşlar var. Talep olduğu müddetçe her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Sertifika alan bütün kursiyerleri tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 23 bayan kursiyere, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Başkan yardımcıları Veli Şahin ve Duran Atasoy, Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Tekeli tarafından sertifikaları verildi.

KADIN AKTİVİTE MERKEZİ’NDE SERTİFİKA HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 11:37:05
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 11:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?