2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

3 kişilik çete trafiğe takıldı!

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, adları 93 ayrı suça karışan çete yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir, Ürgüp, Kayseri ve Sivas'ta çeşitli suçlara karıştığı ileri sürülen A.Ş., E.U. ve E.Y. isimli şahıslar, Kırşehir'den Kırıkkale istikametine gittikleri sırada, Akpınar ilçesinde radar uygulaması yapan Bölge Trafik Ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaları üzerine, Akpınar ve Çoğun Jandarma Ekipleri'nin takibi sonucunda bir tarlada yakalandı. 06 TC 847 plakalı otomobil ile yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramada, sahte kimlikler ve döner bıçakları ele geçirildi.

Kiralık olduğu öğrenilen otomobil içerisinde yapılan aramalarda da, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bir marketten çalındığı tespit edilen çok sayıda viski şişesi, sigara ve tekel ürünleri ele geçirilirken, yakalanan şahıslar, Akpınar İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek gözaltına alındı. Yakalanan A.Ş. isimli şahsın daha önce de 93 ayrı suça adının karıştığı ve 12 ayrı suçtan dolayı hakkında arama emrinin olduğu öğrenildi.

Yakalanan şahıslar, adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?