6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

300 yataklı hastane yapılacak

Ak Partili Milletvekillerinin Kırşehir'e 300 yataklı hastane yapılması noktasında yaptıkları çalışmaların sonuç verdiği bildirildi.

Ak Parti Kırşehir milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan'ın Kırşehir'e yeni ve modern bir hastane yapılması noktasında yaptıkları çalışmalar sonuç verdi.

300 yataklı hastanenin yapımı için gerekli protokolün, Vali M. Lütfullah Bilgin ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Orhan Gümrükçüoğlu arasında imzalandığı bildirilirken, hastanenin çok yakında temelinin atılacağını belirten milletvekili Abdullah Çalışkan, " Valimiz Sayın Lütfullah Bilgin ve Milletvekilimiz Mikail Arslan ile birlikte 300 yataklı ve tam donanımlı hastane için Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ ile görüştük. Yaptığımız görüşmeler sonuç verdi ve yapılacak olan 300 yataklı hastane için ilk aşama olan Köy Hizmetlerine ait arazinin Sağlık Bakanlığına devri ile ilgili protokol imzalandı. Hastanemizin temelinin en yakın zamanda atılacağının müjdesini veren Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah, yapılacak hastane ile Kırşehir'imiz modern ve tam donanımlı sağlık kurumuna kavuşacak " dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 18:05:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek karakaş IP: 88.225.223.xxx Tarih : 22.11.2007 16:15:45

antalyadan yazıyorum hergün sitenize giriyorum ve çok beyeniyorum. yeni hastane yaptırmanıza çok beyendim. kırşehirlilere herzaman yenilikler yakışır