2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

320 konut için geri sayım başladı

Toplu Konut İdaresi tarafından Kırşehir'in Kaman İlçesi'ne yapılan 320 konut inşaatında sona gelindiği ve kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Kaman İlçesi'ne yapılan 320 konutun son durumu ile ilgili bilgiler veren Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, 320 konutun 2008 yazında hak sahiplerine teslim edileceğini kaydetti.

Başkan Çolak, TOKİ konutları inşaatının yüzde 97'lik kısmının tamamlandığını belirterek, "TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde, Kaman'a yapılan konutların yüzde 97'lik kısmının tamamlandığı ve 2008 yazında hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi. Şu anda konutların sadece çevre düzenleme ve yol çalışması kaldı. TOKİ evlerine giden yol tamamen kilit parke yapılacak. Yol yapım çalışmasına da başlandı ve kısa sürede tamamlanacak" dedi.

Belediye Başkanı Çolak'ın TOKİ evlerine yönelik verdiği müjde, TOKİ'den ev alan vatandaşları mutlu ederken, konutların depreme dayanıklı ve sosyal donatılı olması, vatandaşların TOKİ evlerine olan ilgisi artırdı.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 11:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?