8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

4. BAV toplantısı yapıldı

KIRŞEHİR'DE DÖRDÜNCÜ BAV TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Tarım İl Müdürü Ömer Şimşek önderliğinde geçtiğimiz yılın 4'üncü Bilgi Alış Verişi (BAV) toplantısı dün yapıldı.

2009 yılının 4.üncü BAV toplantısı Grand Terme Hotel'de yapıldı. Toplantıya, İl Müdürü Ömer Şimşek, İl Müdür Yardımcısı Harun Toker, ÇEY Şube Müdürü Hasan Özçelik, Proje ve İstatistik Şube Müdürü Aytekin Kaptı, Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Salih Ekici, Kontrol Şube Müdürü Demirel Ergün, İl ve İlçelerde görev yapan personel katıldılar. Toplantıda şubelerin ve ilçe müdürlüklerinin çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda, kadın çiftçilere götürülen eğitim çalışmalarının sonuçlarını görmek için yarışma düzenleneceğini bildirildi. Kadın çiftçilerin kendilerine olan güven duygularının geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla, 81 ilde "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" adlı bilgi yarışması yapılacağı bildirildi. 2010 yılı "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" bilgi yarışmasının üç aşamada yapılacağı belirtilirken, ilk yarışma, İl Müdürlüğünde, bölge yarışması Konya ilinde ve Türkiye Final Yarışmasının da Kırşehir'de yapılacağı belirtildi. Yarışmaya katılmak için çiftçi olmak ve köyde yaşamanın yeterli olacağı açıklandı. Yarışmaya katılmak isteyen kadın çiftçilerin Tarım İl Müdürlüğüne başvurmaları isteyen yetkililer, daha geniş bilgiye Tarım İl ve İlçe Müdürlüklerinden temin edile bilineceğini ifade etti.

KIRŞEHİR'DE DÖRDÜNCÜ BAV TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 17:15:01
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 17:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?